Korngrav

Korngrav og elevatorgrav med færdigstøbte bundsektioner

HC – korngrav og elevatorgrav er alle som udgangspunkt udført med færdigstøbte vandtætte bundsektioner, hvorpå sider monteres til den ønskede dybde/volumen.

Korngraven der som standard udføres i ca. 25 m3 og 40 m3 udførelse består af følgende komponenter:

Type 25 m3 korngrav

1 stk. færdigstøbt bundsektion m/bundkanal med indhold på ca. 9,7 m3, samt en topsektion bestående af 4 sideelementer der samles med den færdigstøbte bundsektion med en fer og not samling og bolte, indhold ca. 19 m3, samt 4 afstivningsvægge. Konstruktionen opstilles på et pladsstøbt fundament eller armeret betonplade.

Type 40 m3 korngrav

1 stk. færdigstøbt bundsektion m/bundkanal med indhold på ca. 9,7 m3, en mellemsektion bestående af 4 specialhjørner og 4 stk. vægelementer der samles indbyrdes og med den færdigstøbte bundsektion med fer og not samlinger og bolte, indhold ca. 19 m3, samt 4 afstivningsvægge. Konstruktionen opstilles på pladsstøbt fundament eller armeret betonplade.

Elevatorgrav

Elevatorgraven består af følgende: Færdigstøbt bundsektion med ca. 30 cm. sider, samt overvægge i ønskede “højde” der samles vandtæt indbyrdes og med bundsektionen, med fer og notsamlinger og bolte.

Elevatorgraven leveres i 2 grunddimensioner, 2,0×2,0 m indvendig og 2,5×3,6 m indvendig.

Levering og montering

Den færdigstøbte bundsektion og sider kan leveres som byggesæt for selvmontage med hjælp fra vor kranvogn.

Vi kan også tilbyde at montere. Vi servicerer bl.a. mange kunder fra Sjælland og Lolland Falster. 

Kontakt os

Send os en besked