L-elementer

L-elementer i beton til landbrug, industri og kommuner

L-elementer bruges ligesom A-elementer inden for landbrug, industri og kommuner til så diverse formål som planlagre, støttemure og brandsikker opbevaring. På trods af, at L-elementerne vejer godt til, da de er lavet af beton, giver deres form mulighed for stor fleksibilitet i brugen af dem. Uanset, om du har brug for en møddingplads, en støttemur eller en stenbås, er L-elementet meget brugbart. For en given konstruktion lavet af L-elementer, vil samlingerne mellem elementerne forsegles med elastisk fuge, så det holder tæt. Pga. det brugte materiale, vil en given konstruktion være meget holdbar.

Hvorfor vælge L-elementer fremfor A-elementer og t-elementer?

A-elementer, l-elementer og t-elementer bruges ofte til de samme formål. Alligevel er der visse konstruktioner, hvor et af elementerne udmærker sig mere end de andre og derfor er at foretrække. L-elementer er mere henvendt til køreramper, støtteramper og plansiloer pga. l-elementets form.

Hos Beton-element har vi et stort sortiment af l-elementer, der varierer i højde og vægt, så der er noget til ethvert formål. Vi udbyder følgende l-elementer:

Du kan trykke ind på hver enkelt type og læse mere om den enkelte.

Hurtig levering

Hos beton-element, har vi en lang erfaring med at levere betonelementer til diverse formål. Vi tilbyder gerne sparring og rådgivning, når det rigtige l-element til et givet formål skal vælges. Hvis du er interesseret i et l-element, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 55726570. Vi leverer i hele Danmark.

Kontakt os

Send os en besked