Plansilo

Plansilo på Lolland Falster, Sjælland

Når vi taler om en plansilo, taler vi om en opgave i den tunge ende. Vi har den nødvendige erfaring med sådanne opgaver og samarbejder med de bedste på området. Her kan nævnes Give Elementfabrik A/S, Byggebjerg Beton A/S,  HC – betonelementer i Karrebæksminde, Perstrup Betonindustri A/S, Aug. Olsen´s Efterfølger A/S, og opstår der nye opgaver, er vi i stand til at varetage entreprenør opgaver i den tunge ende.

Erfaring og ekspertise indenfor plansiloer

Vores mange års erfaring med plansiloer og betonelementer gør, at du kan undgå ubehagelige overraskelser i forbindelse med byggeprojektet og vi er i stand til at overholde alle aftaler, såsom tidsplaner og budgetter. Dermed er vi den rette samarbejdspartner at kontakte i forbindelse med erhvervelse af en plansilo, uanset om der er tale om siloer til landbruget og materialeoplag, kornsiloer, ensilage-siloer, eller siloer til sten og grus i industrien.

Uanset hvilket produkt du har brug for, har vi den ekspertise der skal til, for at alt lykkes på den bedste måde. Vi leverer til Lolland Falster, Sjælland igennem vores kontor i øst, og til resten af landet igennem vores kontor i vest.

 

Vi er den sikre partner til større projekter

I forbindelse med projekter i den størrelsesorden vi arbejder med, er erfaringen en vigtig brik i at alt lykkes som planlagt. Derfor er vi den sikre partner i den forbindelse og vi kan, på grund af vores store erfaring, klare opgaverne på kortest mulig tid, uden det går ud over kvaliteten og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi er klar over at sådanne projekter ikke må blive unødvendigt forsinket, da det kan koste mange penge for kunden for hver dag der skal ventes. Vi sætter en ære i at alle aftaler bliver overholdt og kan med ekspertise sikre dig, at du får som betalt for. Dermed er vi den sikre partner til større projekter, såsom en silo til landbruget eller industrien.

Vi har kontorer flere steder i landet, i øst med fokus på Lolland Falster og Sjælland, og i vest med fokus på resten af landet. Læs mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os via af vores hjemmeside, eller på tlf. Øst 55 72 65 70 for kontakt Lolland Falster og Sjælland, eller tlf. Vest 75 73 26 76, for resten af landet.

I alle tilfælde er en plansilo et projekt af en sådan størrelse og kaliber, at vi skal have en snak om dine muligheder. Der kan være ting du ikke ved og med erfaring fra tidligere byggerier, kan vi i mange tilfælde hjælpe dig til at tage den rette beslutning.

Vi ser frem til at høre fra dig og indlede et eventuelt samarbejde.

Kontakt os

Send os en besked