T-Elementer

T-Elementer – det mest stabile betonelement

T-elementet adskiller sig fra de to andre elementer i både form og vægt. De er kendetegnet ved at have en fod til begge sider, hvilket sammenholdt med t-elementet forholdsvise tunge vægt sikrer en stor stabilitet i alt terræn. Elementerne kan bygges både med en lige bund og en skrå bund samt sikres mod skred i terræn. T-elementets parallelle vægge muliggør desuden skrålige afslutningerne og spring uden ændring af væggens tværsnit. Disse fordele gør, at t-elementet er meget brugbart ved spring i terrænet, sikring mod skråninger, støjskørme etc.

Vi udbyder både vandrette og skrå t-elementer

Hos beton-element har vi både skrå og vandrette t-elementer. Mere specifikt har vi følgende to typer med skrå sider:

De og adskiller sig fra hinanden hvad angår elementhøjde, vægt samt tværsnit. De ligesidede specialfremstilles til det givne formål, så et passer netop til den givne opgave.

Se katalog

Kontakt os og hør mere

Beton-element har i mange år været i betonbranchen. I alle de år har vi været en troværdig samarbejdspartner, der går ind for hurtig og effektiv levering i hele Danmark til aftalt tid og pris. Vi er desuden certificeret i henhold til gældende BVQI/DK- standarder.

Hvis du er interesseret i at købe et t-element eller blot gerne vil høre mere om specifikationerne, kan vi kontaktes på tlf. 55726570. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Send os en besked